Ook Heerle en Nispen krijgen een eigen Stamtafel

HEERLE/NISPEN - In navolging van Roosendaal krijgen ook Nispen en Heerle een eigen Stamtafel, een ontmoetingsplek voor ouderen. Dat laat Groenhuysen weten, die die Stamtafels coördineert. Die bijeenkomsten worden echter met het oog op de coronacrisis in afgeslankte vorm gehouden.

In Nispen komt de Stamtafel in woonzorgcomplex De Pastorie te zitten, aan de Bergsebaan. Belangstellenden kunnen daar vanaf 1 februari iedere maandag tussen 10.00 uur en 16.00 uur terecht. In Heerle wordt de Stamtafel in De Schalm ondergebracht, het wijkhuis in de kerk aan de Herelsestraat. Die gaat vanaf 3 februari draaien, iedere woensdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. 

En toen waren er 5

Ouderen kunnen daar terecht voor een kop koffie en een praatje of informatie, maar ook voor beweegactiviteiten en workshops. Het idee daarachter is dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen, eenzaamheid tegengaan en sociaal actief blijven.

Daarmee komt het aantal Stamtafels in de gemeente Roosendaal op vijf te staan. In 2019 werden de eerste drie al geopend bij De Bloemschevaert, Wiekendael en Sint-Elisabeth (tegenwoordig zit deze aan de Citroenberg, in complex Waterland).

Blijf op de hoogte

  • Altijd op de hoogte van
    de laatste nieuwtjes
  • Handige tips en tricks